Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z frużeliną jagodową
Jak już pisałam we wcześniejszych postach moja córka jest na diecie i mam ograniczone pole do popisu, więc staram się zrobić coś z produktó...
-
Sernik, sernik i jeszcze raz sernik, to jest chyba jedyne ciasto, które mogę jeść non stop. Pyszny, puszysty, delikatny, rozpływający się ...
-
Dawno, dawno temu.... Zaczyna się jak bajka, ale nią nie jest. To po prostu brak czasu:) na który ciągle narzekam i jak na razie nie wiele ...
-
Przepis na ten makowiec znalazłam na necie i troszkę go zmodyfikowałam na swoje potrzeby. A i tak wyszedł przepyszny.
-
To ciasto urzekło mnie od chwili, gdy tylko je ujrzałam. I od razu postanowiłam, że na pewno zagości również w moim domu. Ta chwila właśnie...
-
Chyba wpadłam w trans i teraz piekę serniki by nabrać wprawy przed świętami Wielkiej Nocy :D. Może tak, a może nie, może po prostu lubię p...
-
Kombinowałam, kombinowałam, kombinowałam z tymi przepisami, aż w końcu udało mi się uzyskać taki efekt jaki chciałam. Chociaż przejrzałam k...
-
Dziś postawiałam na to pyszne i niebanalne ciasto, które pochodzi z przepisów siostry Anastazji. Nie dość, że ładnie się prezentuje, t...
-
Ten sernik powstał przez przypadek. Pomyślałam, że ser sam w sobie zawiera tłuszcz, więc po co jeszcze dodawać masło?. Postanowiłam upiec s...
-
Na sobotnie, czy niedzielne popołudnie przy kawce lub w gronie znajomych, polecam pyszne rafaello na biszkopcie, które "chodziło"...
-
Dziś chcia łam zaprezentować ogon pawia , jest to dość pracochłonne ciasto, raczej dla ambitnych( ja nie lubię robić kruchego ciasta), l...
Dziękuje Beatko, Tobie i Twoim najbliższym życzę samych radości :) :) :)
OdpowiedzUsuńprzyjemnie sie oglada i czyta :)
OdpowiedzUsuń